Andrea Bennett
Pride series

Lovely Complex

Watch Lovely Complex
8.2/10 stars from 1069 users.

Lovely Complex online sorozat

9.3/10 (3 szavazat)
Tartalom:
Ez a történet Risára és Otanira öszpontosul, mert az egyik magas a másik meg nagyon alcsony növésű!! Sokan úgy gondolják, hogy ilyen emberek között nem jöhet létre szerelem, de ők rácáfolnak erre!!! A szerelmük nagyon nehezen indul, mert először egyiküknek sem tetszik a másik sőt defekt -duonak becézték őket !! Késöbb Risa beleszeret Otaniba, de 2-szer is elutasítják őt, de nagyon kitartóan küzd és mindent meg tesz, hogy elnyerje a szerelmét!! Mikor már éppen feladná akkor változik meg valami Otaniban és rájon, hogy Risa nélkül nem tud élni és nics értelme az életének!!! Viszont a történet nem ér itt véget hiszen jönnek Risa és Otani riválisai, akik szét akarják őket szakítani egymástól!!!
Eredeti Cím:Lovely Complex
Év:2007
Játékidő:20 perc
IMDb értékelés:8.2 / 1,069 adatlap
Kategória:Animáció, Romantikus, Vígjátek
Írta:Yumi Kageyama, Midori Kuriyama, Mio Inoue,
Rendezte:Kônosuke Uda,
Szereplők:Kae Araki (Mimi Yoshioka (hang)) Saori Higashi (Nobuko Ishihara (hang)) Kazuko Kojima (Chiharu Tanaka (hang)) Akira Nagata (Atsushi Ootani (hang)) Akemi Okamura (Risa Koizumi (hang)) Masaya Onosaka (Haruka Fukagawa (hang)) Hiroki Shimowada (Kazuki Kohori (hang)) Fujiko Takimoto (Seishirou Kotobuki (hang)) Yasuhiko Tokuyama (Heikichi Nakao (hang)) Kenjirô Tsuda (Ryouji Suzuki (hang)),

Kulcsszavak amire kerestek: Lovely Complex letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Lovely Complex (2007) ingyen film letöltés.

Online film ajánló

0/450 karakter
Véleményed megírása előtt, kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj!
+
legyen már 2 odik évad!!!!
2014. 11. 23. 13:17
1
2/0
Jó lenne.......
2014. 12. 02. 14:11
2
0/0