О нашем ресурсе
Danny Webb

Nyár a parton

Watch Nyár a parton
6/10 stars from 466 users.

Nyár a parton Teljes film

0/10 (0 szavazat)
Tartalom:
A fiatal lány a közelmúltban veszítette el az édesapját. Jenny azóta sem tudta teljesen feldolgozni ezt a nagy érzelmi megrázkódtatást. Ősszel a főiskolán folytatja majd a tanulmányait. Mielőtt azonban elutazna, az utolsó nyarat a jersey-i tengerparton tölti. Ám semmi sem úgy alakul, ahogyan azt eltervezte. Jenny találkozik néhány orosz tengerésszel és ez a találkozás alaposan felkavarja az életét. Nemcsak bepillantást nyer a szerencsejátékok világába, de váratlan szerelmet is tartogat számára.
Eredeti Cím:Greetings from the Shore
Év:2007
Játékidő:116 perc
IMDb értékelés:6 / 466 adatlap
Kategória:Dráma, Vígjátek, Romantikus
Írta:Greg Chwerchak, Gabrielle Berberich,
Rendezte:Greg Chwerchak,
Szereplők:Tina Ward, Alexandra Wagner, John Schuman, Katharine Higgins, Mitchell S. Adams, Roman Roytberg, Shevy Katan, Tom Berberich, Anne Berberich, Jason Etter, Chuck Ardezzone, Cordelia Reynolds, Cristin Milioti, Angela Pietropinto, Alexander Cendese, Ron Geren, Gideon Emery, Andrew Shaifer, Lars Arentz-Hansen, Jay O. Sanders, David Fumero, Paul Sorvino, Kim Shaw,

Kulcsszavak amire kerestek: Nyár a parton letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Nyár a parton (2007) ingyen film letöltés.

Online film ajánló

0/450 karakter
Véleményed megírása előtt, kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj!
+
Nincsenek hozzászólások!